четверг, 3 июня 2010 г.

Робота МО


Наукова робота
Учні гімназії мають право і беруть активну участь в Олімпіадах з англійської мови та дослідницькій роботі Малої Академії Наук. Кожного року наші учні є призерами районних і міських олімпіад і посідають призові місця у конкурсі робіт МАН. В 2009-2010 навчальному році наші учні Поправка Анастасія (9-В кл.) і Харламова Анна (11-А кл.) посіли 1 місце у міському конкурсі МАН і отримали дипломи переможців.

Позакласна навчальна робота
Однією із сучасних технологій навчання учнів є проектна робота, яка дає змогу покращити знання учнів, сприяти зацікавленості дітей та їх захопленню іноземною мовою і зануренню в мовну атмосферу в шкільних умовах. Тематика проектів різнопланова і співвідноситься з віком учнів.
Приклади тематики проектів:
«Відомі винахідники та їх винаходи» - 8-Б клас, керівник Олекса В.В.
«Грошові справи» - 9-В клас, керівник Лебєдєва Л.В.
«7 чудес України» - 7-В клас, керівник Годунова І.А.
«Відомі архітектори та їх архітектурні шедеври» - 9 класи, керівник Кузнєцова Г.І.
«Найвідоміші будівлі світу» - 4-і класи, керівник Остапенко Р.В.

Позакласна виховна робота
Цікава та захоплююча позакласна діяльність відбувається на основі роботи англійського клубу «Планета». Керівник клубу – Вишталюк К.С. Клуб має свою емблему, девіз «Per aspera ad astra. Through the difficulties to the stars» (Крізь труднощі до зірок), свій гімн « We shall overcome» (Все подолаємо).
Клубна діяльність має такі напрямки:
• Розвиток молодіжної дитячої дипломатії (відео конференції з американськими школярами, які відбуваються у відділі освіти і культури при посольстві США, зустрічі, листування);
• Проведення днів клубу і робота в об’єднаннях (інформаційні, культурологічні, світоглядні);
• Масові заходи: традиційні календарні свята, зустрічі, мовні КВК, ігри, літературні читання;
• Вивчення культури англомовних країн через організацію традиційних свят ( День усіх святих – Хелоуін, День подяки, Різдво, День Святого Валентина, День Англії, День Європи), через віртуальну подорож до країн;
• Випуск газети « Round the World. Holiday Calendar» (Навколо світу. Святковий календар»;


Керівник методоб’єднання:
Кузнєцова Галина Іванівна

Комментариев нет:

Отправить комментарий