суббота, 12 февраля 2011 г.

Новини з методоб’єднання вчителів англійської мови

Які ми?

20 вчителів мають вищу освіту.
2 вчителя – Кузнєцова Г.І. і Бондаренко Ю.В. мають звання «вчитель-методист».
Вчителі – Лебєдєва Л.В. і Олекса В.В. – старші вчителі.
5 вчителів є вчителями вищої категорії, 2 вчителя мають 1 категорію, 4 вчителя – 2 категорію,
а 9 вчителів є вчителями – спеціалістами.

Які підручники?
У 2010 – 2011 навчальному році вчителі продовжують працювати над поглибленим вивченням англійської мови за сучасними підручниками. Кількість годин збільшується від 3-4 годин в початковій школі до 5-8 годин на тиждень в 5-10 класах. Автентичні підручники Британського видавництва «Longman» і «Oxford University Press» невимушено занурюють учнів в мовну атмосферу.

Які кабінети?
Уроки англійської мови проходять у 20 кабінетах, які обладнані сучасною аудіотехнікою, телевізорами, проекторами, DVD-плеєрами.
Лінгафонний кабінет №330 – дійовий кабінет для проведення уроків практичної граматики. Вчитель Володько О.О. консультує колег и вчить дітей комп’ютерним технологіям вивчення іноземної мови.
Вчителі МО володіють методикою роботи зі smart- дошкою і поглиблюють та вдосконалюють знання учнів за допомогою мультимедійних засобів навчання у кабінеті №140, в якому працює молодий спеціаліст Глущенко О.А.

Які профільні курси та спецкурси?
В старших класах учні вивчають обов’язковий курс «Країнознавство» і «Англійська та Американська література», які проводяться досвідченими, творчими вчителями-професіоналами Родічевою О.А., Бондаренко Ю.В., Лебєдєвою Л.В., Маслєнніковою К.П.
Для формування і розвитку соціокультурної та соціолінгвістичної компетенції, учні мають можливість відвідувати курси за вибором за авторськими програмами, а саме «Ігрова діяльність на уроках англійської» (початкова школа), «Країнознавство» (7-і класи), «Гіди-перекладачи», "Ділова англійська мова" (старші класи).
Керівник методоб’єднання: Кузнєцова Галина Іванівна

3 комментария:

  1. Мені дуже сподобалася ця стаття.Тепер я знатиму більше про своїх вчителів і їхню роботу. Мещерякова Настя=)

    ОтветитьУдалить
  2. Всі вчителі чудові, осболиво Кузнєцова Галина Іванівна і Олекса Вікторія Віталіївна.

    ОтветитьУдалить
  3. Юля Викторовна, поздравляю вас с новым годом и желаю вам всего лучшего!
    http://chus-campomar.blogspot.com/2011/12/2012.html

    ОтветитьУдалить