четверг, 15 марта 2012 г.

Увага! Нові події нашого шкільного життя …


З 13.02 по 24.02 2012 проходила традиційна декада іноземних мов. Захоплюючі вистави, пізнавальні проекти, інтелектуальний літературний вечір, інформаційний бюлетень, виставка проектів та стінгазет, вікторина та зустріч у літературно-музичному салоні – всі ці цікаві події відбувалися у нашій гімназії.
Англійська, німецька та французька мови звучали впродовж двох тижнів. Всі вчителі іноземних мов та більшість учнів 5 – 11 класів були безпосередньо дійовими учасниками,
а учні 2-4 класів брали участь у виставці проектів.
Отже, закінчилася напружена та плодотворна декада іноземних мов.  Вчителі ще раз продемонстрували свою майстерність, підтвердили, що вони є професіоналами, відданими ділу вчителювання. А наші учні довели, що вони – талановиті, володіють на достатньому рівні англійською та німецькою мовами і прагнуть вивчити французьку і що вони володіють знаннями, уміннями та навичками для того, щоб підтвердити рівень володіння іноземною мовою.
Хочу подякувати всім вчителям-колегам  і учням за активну та плідну участь у декаді, за небайдужість і бажання самовдосконалюватися, розвивати креативність і набувати корисного досвіду.
            Запрошую всіх до зустрічі та активної участі у наступній традиційній декаді
             іноземних мов!

                                                                                               Кузнєцова Галина Іванівна,
                                                                                                керівник методичного обєднання

Комментариев нет:

Отправить комментарий