вторник, 31 октября 2017 г.

Cвяткування Дня Європейських мов



На честь святкування Дня Європейських мов  у гімназії №267 відбувся урочистий захід «The European Day of Languages»
Активну участь в ньому взяли учні 9-x, 10-х, 11-х  класів під керівництвом вчителів англійської мови Гребеножко О.В. та Шевченко Ю.В.
Мета Європейського дня мов – привернути увагу аудиторії до мов, якими розмовляють у Європі, поширювати культурне та лінгвістичне різноманіття та заохочувати до вивчення мов протягом всього життя.
Діти відкривали все розмаїття мов через поетичні читання віршів (німецькою та польською мовами), загадки, вікторини та цікавий відеоматеріал. Під гучні оплески гостей учасники заходу виконували незабутні пісні англійською, французькою та іспанською мовами.
Захід спрямований на формування в дітей  інтересу до вивчення як рідної, так і іноземної мов, а також виховання людяності, поваги до культури, історії, народних традицій інших європейських народів. 
Всі учні отримали заряд позитивної енергії та ще раз переконалися у необхідності дізнаватися якомога більше інформації про Європу, вивчати мови різних народів, розширювати свій світогляд, ставати полікультурною людиною.
Це свято закликає до викладання та вивчення іноземних мов, оскільки це шлях до взаємопорозуміння між народами та державами

1 комментарий: