четверг, 1 марта 2018 г.

Віртуальна екскурсія до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії






26.02 2018 в рамках засідання країнознавчої секції клубу «Планета»
учні 8-АБ класів були запрошені взяти участь у віртуальної подорожі до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії. 
                          
Учні проводили екскурсію як туристичні гіди. А всі гості мали нагоду поставити різноманітні питання про такі країни як Шотландію, Англію, Уельс та Північну Ірландію.                       






Екскурсоводи були вдягнені в традиційні національні костюми цих країн. Цікава інформація про офіційні та неофіційні державні символи, національні музичні інструменти та танці, рослинні та тваринні символи супроводжувались цікавими відео фільмами. Учні слухали музику шотландської волинки, дивилися танці шотландців і неперевершений степ ірландців. 
Цікаво було дізнатися про церемонію супроводу  Королеви Єлизавети її охоронцями в традиційному одязі. Герб, гімн, святий покровитель,  легенди, пов’язані з історією, квіти, тварини, музика і музичні інструменти, танці, традиційний одяг і багато іншої цікавої і корисної інформації для розвитку учнівського світогляду, для поглиблення знань про країну, мову якої ми вивчаємо, пролунало під час цієї віртуальної екскурсії.
Засідання було підготовлено учнями 8-АБ класів під керівництвом учителя англійської мови Кузнєцової Г.І.






Комментариев нет:

Отправить комментарий