понедельник, 26 декабря 2016 г.

Шановні друзі!

16-го листопада в нашій гімназії був проведений I-й тур конкурсу «Україна та світ» ІІ сезон, який вже другий рік поспіль проводить освітня компанія «Династія Україна» серед київських шкіл.
Конкурс «Україна та світ» - це соціальний проект, який дає можливість учням перевірити свої знання англійської мови, випробувати свій творчий потенціал, та виграти літню поїздку до Європи!
В першому турі, тестування з англійської мови, взяли участь учні 8-10-х класів.
Деякі учні вже надіслали свої фотороботи для участі в другому турі.
Запрошуємо всіх проголосувати за наших конкурсантів! Для цього вам потрібно перейти за посиланням, знайти роботи наших учнів, поставити лайк, та зробити репост.
    
                                 Ми  вболіваємо за Вас і бажаємо перемогти!!!

Детальну інформацію щодо конкурсу (інструкція та бланк учасника) можна подивитись тут.
Якщо ви хотіли прийняти участь, але за якоюсь причиною не змогли відвідати тестування, ви маєте можливість пройти тестування в офісі компанії до 31.12.2016.

«Династія Україна» - це освітня компанія, основним напрямком діяльності якої є навчання за кордоном, мовні курси в будь-якій країні, підготовка до вступу в зарубіжні ВНЗ.

1 комментарий:

  1. Чудово, що є такі проекти, завдяки яким школярі можуть перевірити свої знання, виконуючи різноманітні цікаві завдання, та навіть виграти подорож до Європи.
    Багато учнів прийняли участь у цьому цікавому конкурсі. Усі залишилися дуже радісними і задоволеними!
    Дякуємо за таку можливість!

    ОтветитьУдалить