вторник, 27 декабря 2016 г.

Shakespeare Day в гімназії

12-16 грудня гімназія взяла участь у Всеукраїнському проекті «Тиждень англійської мови», який присвячений офіційному закриттю року англійської мови в Україні. Протягом тижня відбулась виставка стіннівок «Мандруємо визначними місцями В.Шекспіра», «Велика Британія від А до Я». Пізнавальною стала віртуальна подорож англомовними країнами. Під час Тижня проведені відкриті уроки на тему «В.Шекспір - видатний поет та драматург Сполученого Королівства»; засідання літературної секції предметного клубу «Планета»: В.Шекспір: Любов крізь століття. Сонети. W. Shakespeare: Love through the Centuries. Shakespeares sonnets.
                       Найактивнішим в гімназії став День англійської мови -  14 грудня «Shakespeare Day». Учні гімназії брали участь у вікторині «Життя та літературна творчість Вільяма Шекспіра». Усний журнал провів учасників навчально-виховного процесу сторінками літературних творів В.Шекспіра: цитати з відомих комедій і трагедій.

                       Проведені заходи були спрямовані на підвищення інтересу до вивчення англійської мови, використання англійської як засобу спілкування, розширення кругозору.

Комментариев нет:

Отправить комментарий