четверг, 23 февраля 2017 г.

Декада іноземних мов

13.02. в гімназії стартувала декада іноземних мов, яка триватимуть до 24.02. 2017.
 Упродовж 2-х тижнів учні разом з вчителями проведуть багато цікавих заходів, а саме:

  1.  класи гостинно запрошують до усного журналу «Традиції і святкування Дня Народження в різних країнах» (учитель Лебєдєва Л.В.) та журнал-презентація «Любимо рідну природу» (учитель Шевченко Ю.В.)
  2. Традиційну інтелектуальну гру Mr Know All серед учнів 8-х класів підготувала учитель Остапенко Р.В. В ході гри учні мають показати свою компетенцію у сфері загальних знань про англомовні країни та Україну, знання лексики та граматики англійської мови.
  3. Учні 6-х і 7-х класів працювали над технологією проектів. Результат: захист-презентація учнівських робіт: «Додай читання. Мій улюблений літературний герой» (6-Б, учитель Єфімайнова О.С)  і проект «Корисні винаходи у повсякденному житті»  (7-А-Б, учитель Кузнєцова Г.І.)
  4. Які звички і стилі поведінки в суспільстві? – це тема усного журналу, який підготували учні 8-Б-В класів разом з учителем Гребеножко О.В.
  5. Рольову гру «Прес-конференція «Освіта в Україні та Великої Британії» виконають учні 8-А-Б-В класів, під час якої вони будуть журналістами та учнями британських та українських шкіл. Керівниками рольової гри є учителі Кузнєцова Г.І та Олекса В.В.
   6. Віртуальну подорож до Великої Британії організовують учні 6 класу на чолі з Родичевою О.А.
   7. Учні 9 класів запрошують послухати дивовижну музичну сторінку і познайомлять з популярною музичною групою “ABBA” (учитель Бондаренко Ю.В.)
   8. Учителі німецької мови теж приймають активну участь у декаді й разом з учнями підготували виховний захід «Відомі казкарі Німеччини» ( 10-Б, Погибенко Ж.Г.) і виховний захід «Смартфон» (10 -11 класи, учитель Дяченко Л.О.)
   9. Учні 9-х і10-х класів починають набувати знань за новим підручником видавництва LongmanNew Success”. Для учителів англійської мови буде проведений семінар, на якому методичні поради щодо нового підручника і практичне тренування проведе методист Pearson Education.
На початку шкільного дня учні знайомляться з англомовним світом через відео уривки, які показують в холі школи.
Кожного дня у всіх класах на початку уроку проходить інформаційна хвилинка на різні теми ( Цікаві факти про Україну та Велику Британію). А це занурення в мовну атмосферу, а також вступ до уроку (Warm-up or Brain storm).
Гостинно запрошуємо до активної участі у декаді іноземних мов. 
Чекаємо вас на наших цікавих заходах!

4 комментария:

  1. С Бондаренко Юлією Вікторієвною працювати над проектом “ABBA” було дуже цікаво та пізнавально.

    ОтветитьУдалить
  2. Разом з Бондаренко Юлією Вікторівною працювали над проектом "ABBA", вийшов дуже гарний проект та цікавий проект.

    ОтветитьУдалить
  3. разом з Бондаренко Юлією Вікторівною працювали над проектом "АВВА", проект був цікавий та пізнавальний, мені дуже сподобалось)

    ОтветитьУдалить
  4. Разом з Бондаренко Юлією Вікторівною працювали над проектом "ABBA", цікавий й пізнавальний проект.

    ОтветитьУдалить