пятница, 24 февраля 2017 г.

Прес-конференція

Традиційна форма позакласної виховної роботи – прес-конференція – відбулася 21 лютого в актовому залі гімназії. Тема прес-конференції – Освіта в Україні та Великої Британії. Учасниками цієї події були учні 8-А-Б-В класів. Учні виконували ролі журналістів, британських учнів та українських учнів.
Ведучі Олександра Кузнєцова та Олександра Товстенко впевнено та емоційно керували глядачами і учасниками конференції. Вони спонукали журналістів бути активними та коментували  відповіді представників 2-х освітніх систем.
Присутні вчителі англійської та німецької мов теж були активними учасниками події і відповідали на інтерактивні питання про улюблену роботу,  учительський досвід, ставлення до учнів, про бажані риси характеру учнів і вчителів тощо.
Декілька учителів грали ролі британських  і  і розповіли про роль цих людей в житті британських учнів та студентів з інших країн.

Учні відтворювали ролі як у справжній, реальній ситуації. Прес-конференція – вдала подія, учні набули корисного суспільного досвіду.

Комментариев нет:

Отправить комментарий